Website

Het bouwen van een website is een boeiend project. Het vereist tijd en aandacht.
Allereerst! Stel jezelf de vraag wat voor website je wilt, een portfolio, een blog, een educatieve site. Hou in gedachten wie je bezoekers zijn zodat je het uiterlijk en de inhoud van je website daarop aanpast.

Tijdens het bouwen zijn er veel zaken om rekening mee te houden.

Duidelijke navigatie
Een website moet voor een bezoeker duidelijk en overzichtelijk zijn. Verdwalen op een site kan je ervaring negatief beïnvloeden en ervoor zorgen dat ze vroegtijdig vertrekken. Een goede lay-out en duidelijke navigatie maken een site gebruiksvriendelijk. Ik houd van schone ontwerpen waar geen overbodige informatie op staat die kan afleiden of verwarring kan brengen.

Snel en op verschillende apparaten te zien
Zo’n blijvend draaiend wieltje is irritant!
Dat wil je liever niet op je website. Daarom vind ik het belangrijk dat je beeldmateriaal goed te zien is en toch geen zware bestanden zijn. Zodat je site geen moeite heeft om te laden.
Natuurlijk moet het zo zijn dat de site goed te vinden is. En dat het op verschillende apparaten op de juiste manier goed weergegeven wordt.

Een website is eigenlijk nooit af
Natuurlijk is het belangrijk dat je je site up-to-date houdt. Dat betekent regelmatig updaten, zorgen dat linken blijven werken en dat de inhoud regelmatig bijgewerkt wordt.

Origineel
Een website moet er  aantrekkelijk en professioneel uitziet. Als je op een website komt en het is een rommeltje dan haak je al snel af. Het leuke is natuurlijk om de site iets origineels en eigens te geven. Dit kan zijn door beeldmateriaal maar ook door kleuren, lettertypen of layout.
Ik kan je daarbij helpen. Ook al weet je nog niet precies hoe je site eruit moet komen te zien. Samen gaan we aan de slag om je site tot tevredenheid in de lucht te brengen