Projecten mensen met een verstandelijke beperking

Met verschillende cadeauwinkels, bezoekerscentra en toeristeninformatie die gerund worden door mensen met een verstandelijke beperking is een leuke samenwerking voortgekomen. Zo hebben we een fantasievolle tekeningen verwerkt tot een vrolijke kaartenserie. Maar ook hebben we tekeningen verwerkt als kado-labeltjes, een kleurboek of kadobonnen.
In de samenwerking streven we ernaar dat mensen zoveel mogelijk zelf kunnen bijdragen aan het verwerken van de producten die we maken. Hieronder enkele projecten.

Kado kaartjes

Deze activiteit is samen met een kadowinkel/dagbesteding gedaan. De deelnemers aan het project hebben tekeningen gemaakt en deze zijn door mij verwerkt tot kaartjes. De deelnemers hebben zelf de kaartjes geknipt en van een gaatje voor het touwtje voorzien. Ze gebruikten ze nu in de winkel om aan de pakjes te doen.

Kaartenserie

De dame die deze tekeningen gemaakt heeft laat zich niet beperken door hoe het ‘hoort’. Een olifant met schoenen of een zebra met lippestift het zijn allemaal erg fantasievolle creaties.
Deze unieke tekeningen zijn verwerkt tot een vrolijke kaartenserie, welke in eigen beheer verkocht wordt.

Zin om samen te werken?

Vind je het leuk om samen een project te doen? Of heb je een idee?
Neem contact met me op.